top of page

HEM GUANYAT LES ELECCIONS AL SOC



La Secció Sindical de IAC-CATAC del SOC volem agrair la participació del personal a les eleccions a la Junta de Personal del SOC i molt especialment a totes i tots els que una vegada més ens han tornat a donar la confiança acompanyant-nos amb la vostra participació a la candidatura i amb el vostre vot.

Participar activament en aquestes eleccions a la nova Junta de Personal del SOC en aquests moments no era gens fàcil per les noves formes de treball i la situació que patim des de fa anys que comporta un cert desencís. L’èxit aconseguit per aquesta candidatura és vostre i el volem compartir.

Estem en un moment en que moltes de les nostres reivindicacions de fa temps esperem que es puguin fer realitat els propers mesos, i confiem poder celebrar-ho quan arribi el moment.


La candidatura, la Secció Sindical de IAC-CATAC, continua forta i disposada a treballar de valent per aconseguir resultats i solucions. Una vegada més assumim el compromís d’implicar-nos cada dia a la feina en defensa dels vostres, dels drets de tothom.


Ens heu donat 7 delegades i delegats que amb la seva disposició són des de ja per atendre les vostres propostes i treballar en la solució dels molts i greus problemes que arrelem des de fa anys en aquest servei.


NOMBRE DE DELEGADES I DELEGATS DE LA NOVA JUNTA


IAC-CATAC 7

CCOO 5

CSC 4

CSIF 4

UGT 3



SECCIÓ SINDICAL D’IAC-CATAC AL SOC

UNA EINA SINDICAL A LA VOSTRA DISPOSICIÓ treball@catac.cat,sindicat@catac.cat

bottom of page